ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Καλωσόρισμα Ιδρυτών Τουρνουά Φιλίας

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του ”Τουρνουά Φιλίας”. Όπως έχουμε πει επανειλημμένα, το ”Τουρνουά Φιλίας” έχει μοναδικό στόχο την εδραίωση, ανάπτυξη και ενδυνάμωση των φιλικών σχέσεων μεταξύ ομάδων μπόουλινγκ που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο καθώς επίσης και την προώθηση του «Fair Play». Αρχικός μας στόχος ήταν επίσης, όταν πήραμε τη μεγάλη απόφαση, όπως η διοργάνωσή του καθιερωθεί σε θεσμό, κάτι που όπως αποδεικνύεται στην πορεία επιτεύχθηκε με λαμπρή επιτυχία.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν, πιστοί στον αρχικό μας στόχο, προχωράμε και φέτος για 8η συνεχόμενη χρονιά, με τη διοργάνωση του ”9ου Τουρνουά Φιλίας” προσπαθώντας με την αλλαγή στην περίοδο διεξαγωγής, να του δώσουμε και τον χαρακτήρα ενός τουρνουά προετοιμασίας. Η κίνησή μας αυτή δείχνει καθαρά την επιτυχία του θεσμού και το όραμά μας να πετύχουμε αυτό που μαζί πιστέψαμε.

Ερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση, γιατί μετά από μια δύσκολη και κοπιώδη περίοδο σκληρής δουλειάς, φτάσαμε σε αίσιο τέρμα.  Κι αυτό βέβαια οφείλεται στο ζήλο τη συλλογικότητα και το συντονισμό δράσης όλων όσοι εμπλέκονται στο έργο.  Ένα έργο που χωρίς υπερβολή γίνεται κάθε χρόνο όλο και πιο δύσκολο και βαρύ. Μέσα σ’ αυτές λοιπόν τις συνθήκες έχουμε σαν απαραίτητη προϋπόθεση για ευόδωση του έργου της επιτροπής του τουρνουά, την αρμονική και στενή συνεργασία όλων των συντελεστών, δηλαδή εμάς ως ιδρυτές, των βοηθών μας στην Οργανωτική Επιτροπή, της διεύθυνσης του Rock N’ Bowl, των χορηγών και υποστηρικτών του ”Τουρνουά Φιλίας” και φυσικά όλων των αθλητών που συμμετέχουν.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα ότι πλέον τη διοργάνωση των “Τουρνουά Φιλίας’’ αναλαμβάνει πλήρως η Οργανωτική Ομάδα των τουρνουά Cyprus Bowling S.O.F.T. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την αναβάθμιση των τουρνουά μας και την ταχύτατη και εγκυρότατη δημοσίευση των αποτελεσμάτων καθώς και την εισαγωγή τεχνολογίας άμεσης παρουσίασης των αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια των τουρνουά.

Πιστεύουμε ειλικρινά πως με την κοινή προσπάθεια όλων μας και τη συνεργασία, φτάσαμε σε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα και δεσμευόμαστε πως στο μέλλον η λαμπρή αυτή διοργάνωση θα λάμψει ακόμη περισσότερο και πως η όλη μας προσπάθεια θα αγαπηθεί και θα αγκαλιαστεί από όλους σας!!

Ντίνος Σοφοκλέους
TOURNAMENT DIRECTOR

??????????????????????

Powered by

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s