Έπεσε η αυλαία ενός ακόμη Τουρνουά Φιλίας – Απρίλιος 2017

7ο Τουρνουά Φιλίας / Νικητές οι “LEONTES B.T.”…

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής 2/4/2017, το 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ 2017.  Μετά από ένα διήμερο με ενδιαφέροντες αγώνες, ακόμη ένα τουρνουά που έχει ως στόχους την εδραίωση, ανάπτυξη και ενδυνάμωση των φιλικών σχέσεων μεταξύ ομάδων μπόουλινγκ, έφθασε στο τέλος του.

Όπως πολύ εύστοχα το επέλεξαν οι διοργανωτές, το σλόγκαν κατατεθέν πλέον του Τουρνουά Φιλίας λέει…

“Αξίζει να το δεις, μα πάνω απ’ όλα αξίζει να το ζεις!!!”

Μεγάλη νικήτρια του 7ου Τουρνουά Φιλίας αναδείχθηκε, για 3η φορά στην επτάχρονη ιστορία του θεσμού, η ομάδα “LEONTES B.T.” του Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου, η οποία ολοκλήρωσε το τουρνουά με το 172,9 μ.ο. (38,7% Strikes Performance, 70,8% Spares Performance).

Στη  θέση τερμάτισε η ομάδα “APOEL” του RnB Bowlers Club ενώ στην  θέση η ομάδα “THE COPS” του σωματείου COSMIC Bowlers Club.

Στις υπόλοιπες θέσεις του Τουρνουά οι ομάδες “MAXHTEC – Ε.Σ.ΜΠΟ. Λευκωσίας (4η Θέση), “SHADOWS – Ε.Σ.ΜΠΟ. Κερύνειας (5η Θέση), “EASY PINS – Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού” (6η Θέση) “AYMA – Ε.Σ.ΜΠΟ. Λευκωσίας” (7η Θέση) και “TORNADO – Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου” (8η Θέση).

Θεσμός τα τελευταία χρόνια και η ανάδειξη Αθλητή Ήθους των Τουρνουά Φιλίας. Ένας τίτλος ο οποίος ταυτίζεται πλήρως με τους στόχους των Τουρνουά Φιλίας. Όλοι οι μπόουλερς έλαβαν μέρος στη ψηφοφορία μετά το πέρας της οποίας, αθλήτρια ήθους για το “7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ” αναδείχθηκε η Έλενα Κοσάρεβα της ομάδας “EASY PINS”. Η Έλενα είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στο χώρο του Κυπριακού μπόουλινγκ. Συμπεριφέρεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια, είναι πολύ χαμηλών τόνων και προσφέρει εθελοντική εργασία σε τουρνουά και εκδηλώσεις, οποτεδήποτε της ζητηθεί. Δίκαια οι συμμετέχοντες την ανέδειξαν σε αθλήτρια ήθους.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σαν οργανωτική επιτροπή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες και τους αθλητές που συμμετείχαν καθώς και τους φιλάθλους που έδωσαν το παρόν τους.

Οφείλουμε επίσης να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ προς τη διεύθυνση (Μαρία Σιημητρά και Νίκο Αντρέου) αλλά και το προσωπικό του “Rock N Bowl Bowling Center”.

Όπως είναι ευρέως γνωστό το “ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ” διεξήχθει για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Rock ‘N’ Bowl Bowling Center στην Λάρνακα, το οποίο θεωρείται πλέον το ‘σπίτι’ των ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ.

Οργανωτική Επιτροπή
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ

Advertisements
This entry was posted in 7ο Τουρνουά Φιλίας, Αποτελέσματα / Results, Δελτίο Τύπου / Press Release. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s