Τα ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ αλλάζουν επίπεδο

Αναβάθμιση & τεχνογνωσία των τουρνουά S.O.F.T.!
Αξίζει να τα δεις μα πάνω απ’ όλα, αξίζει να τα ζεις!

SOFT-FILIAS logo_250Όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει, τα “Τουρνουά Φιλίας’’ έχουν ως στόχους την εδραίωση, ανάπτυξη και ενδυνάμωση των φιλικών σχέσεων μεταξύ ομάδων μπόουλινγκ που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο καθώς επίσης και την προώθηση του «Fair Play». Στις προτεραιότητες μας είναι και η συμμετοχή ομάδων που δεν έχουν ζήσει ακόμη από κοντά τις συγκινήσεις που προσφέρουν τα “Τουρνουά Φιλίας’’.

Όταν τον Μάρτιο του 2011, πήραμε τη μεγάλη απόφαση προχωρώντας με τη διοργάνωση του 1ου Τουρνουά Φιλίας στο οποίο έλαβαν μέρος τέσσερις (4) Ομάδες, σίγουρα κανείς μας δεν φανταζόταν ότι έξι χρόνια μετά τα “Τουρνουά Φιλίας’’ θα έφταναν στο σημείο, από οργανωτικής άποψης αλλά και αξιοποίησης της τεχνολογίας, να συναγωνίζονταν πολύ μεγαλύτερα και αναγνωρισμένα τουρνουά.

Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα ότι πλέον τη διοργάνωση των “Τουρνουά Φιλίας’’ αναλαμβάνει πλήρως η Οργανωτική Ομάδα των τουρνουά Cyprus Bowling S.O.F.T. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την αναβάθμιση των τουρνουά μας και την ταχύτατη και εγκυρότατη δημοσίευση των αποτελεσμάτων καθώς και την εισαγωγή τεχνολογίας άμεσης παρουσίασης των αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια των τουρνουά.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας προς τον φίλο και συνεργάτη Γιάννη Χ”Χαραλάμπους ο οποίος παρά το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα και τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση μας και πλέον τα “Τουρνουά Φιλίας’’ ανήκουν στην “οικογένεια’ των τουρνουά S.O.F.T.

Αξίζει να το δεις μα πάνω απ’ όλα αξίζει να το ζεις…

Οργανωτική Επιτροπή
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ

empty black line

 

Advertisements
This entry was posted in Ανακοινώσεις / Announcements, Δελτίο Τύπου / Press Release, Διοργανώσεις / Events. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s