6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ – Oμάδες και Κλήρωση Ομίλων

Με 8 ομάδες και το φετινό Τουρνουά …
Αξίζει να το δεις μα πάνω απ’ όλα αξίζει να το ζεις…

tournoua filias new logo green-blue_250_2016Ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες για την επιλογή των 8 (οκτώ) ομάδων που θα συμμετέχουν στο “6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ 2016“. Παρά τις προσπάθειες της Οργανωτικής Ομάδας, τελικά στο τουρνουά θα λάβουν μέρος ομάδες από τα πέντε εκ των έξι σωματείων μπόουλινγκ που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Το παρόν τους θα δώσουν οι ομάδες: “LEONTES B.T.” (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου), “THE DREAMERS” (ROCK N BOWL Bowlers Club), “APOEL” (ROCK N BOWL Bowlers Club), “THE COPS” (COSMIC Bowlers Club), “FIRE BALLS” (COSMIC Bowlers Club), “SHADOWS” (Ε.Σ.ΜΠΟ. Κερύνειας), “THE DOCTORS” (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου) και “ΜΑΧΗΤΕΣ” (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λευκωσίας).

Η κλήρωση των ομίλων του 6ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί από την Οργανωτική Ομάδα του τουρνουά, την Τετάρτη 16  Μαρτίου 2016 στις 18:00 στις εγκαταστάσεις του GALACTICA Bowling Center στη Λεμεσό. Το παρόν τους στην κλήρωση μπορούν να δώσουν όσοι επιθυμούν. Η κλήρωση θα μαγνητοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί αργότερα το βράδυ στη σελίδα μας στο Facebook.

Αξίζει να το δεις μα πάνω απ’ όλα αξίζει να το ζεις…

Ντίνος Σοφοκλέους
Tournament Director

empty black line

Advertisements
This entry was posted in 6ο Τουρνουά Φιλίας, Ανακοινώσεις / Announcements, Δελτίο Τύπου / Press Release, Διοργανώσεις / Events. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s