Έπεσε η αυλαία ενός ακόμη Τουρνουά Φιλίας – Μάρτιος 2015

Μεγάλοι νικητές οι ”NAVIGATORS”…

tournoua filias new logo green-blue_2015_130Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, αργά το βράδυ της Κυριακής 29/3/2015, το “5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ 2015″.  Μετά από ένα διήμερο όπου το πρόγραμμα περιλάμβανε αρκετές αμφίρροπες και συναρπαστικές αναμετρήσεις, οι μπόουλερς όλων των ομάδων δήλωναν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία που βίωσαν. Παρά την κούραση του διημέρου, στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης έβλεπε κανείς τη χαρά και την ικανοποίηση γιατί βίωσαν από κοντά τις συγκινήσεις που προσφέρουν τα Τουρνουά Φιλίας.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες επικοινώνησαν τις επόμενες ημέρες τηλεφωνικώς με τους διοργανωτές, δίνοντας τα συγχαρητήρια τους και εκφράζοντας την ικανοποίηση τους αλλά και δηλώνοντας την επιθυμία να λάβουν μέρος και στο επόμενο τουρνουά.  Όπως πολύ εύστοχα το επέλεξαν οι διοργανωτές, το σλόγκαν κατατεθέν πλέον του Τουρνουά Φιλίας λέει…

“Αξίζει να το δεις, μα πάνω απ’ όλα αξίζει να το ζεις!!!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜεγάλη νικήτρια του 5ου Τουρνουά Φιλίας αναδείχθηκε η ομάδα “NAVIGATORS” του Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού η οποία ολοκλήρωσε το τουρνουά με το εκπληκτικό 212,67 μ.ο. (61,15% Strikes Performance, 79,41% Spares Performance), πετυχαίνοντας το High Game με τέλειο παιχνίδι 300 κορύνες και με απολογισμό 5 νίκες-1ήττα. Ήταν ομολογουμένως η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα πάνω στο παρκέ και πανάξια κέρδισε τον τίτλο.

Στη θέση τερμάτισε η ομάδα “G.GREGORIOU CARS G-FORCE” (206,69μ.ο.) του Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου, η οποία αν και κατάφερε να επιβληθεί των “NAVIGATORS” στη φάση των ομίλων, δυστυχώς για αυτή, στο μεγάλο τελικό δε μπόρεσε να αντέξει στην ομολογουμένως εκπληκτική απόδοση της αντιπάλου. Στην θέση τερμάτισε η ομάδα “CROCODILES” (193,3 μ.ο.) του τοπικού σωματείου ROCK N BOWL Bowlers Club η οποία έδειξε ότι σύντομα θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μία μεγάλη κατάκτηση.

Στις υπόλοιπες θέσεις του Τουρνουά οι ομάδες “KING PIN – COSMIC Bowlers Club” (4η Θέση / 198,81 μ.ο.), “APOEL – ROCK N BOWL Bowlers Club” (5η Θέση / 184,03 μ.ο.), “DREAMERS – ROCK N BOWL Bowlers Club” (6η Θέση / 175,00 μ.ο.), “SHADOWS – Σωματείο Μπόουλινγκ Κερύνειας” (7η Θέση / 168,66 μ.ο.) και “CARRERA LEONTES B.T. – Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου” (8η Θέση / 173,18 μ.ο.).

???????????????????????????????Για πρώτη φορά, αποφασίστηκε όπως στη φετινή διοργάνωση βραβευτεί και ο Αθλητής ήθους του Τουρνουά Φιλίας. Ένας τίτλος ο οποίος ταυτίζεται πλήρως με τους στόχους των Τουρνουά Φιλίας. Όλοι οι μπόουλερς έλαβαν μέρος στη ψηφοφορία με μεγάλη προθυμία και μετά από ”έντονο συναγωνισμό”, αθλητής ήθους για το “5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ” αναδείχθηκε, δικαίως πιστεύουμε, ο Jack Iacovou. Ο φίλος Jack είναι μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και έχει λάβει μέρος σε όλα τα τουρνουά από το 2011 μέχρι και σήμερα. Πάντοτε συμπεριφέρεται κόσμια, με αθλητοπρέπεια και προπαντώς με φιλικότητα και χαμόγελο. Δίκαια οι συμμετέχοντες τον ανέδειξαν σε αθλητή ήθους.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

21724_448025858593371_1120450609_nΣαν οργανωτική επιτροπή οφείλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ προς τη διεύθυνση (Μαρία Σιημητρά και Νίκο Αντρέου) και το προσωπικό του ”Rock N Bowl Bowling Center”.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες και τους αθλητές που συμμετείχαν, τους φιλάθλους που έδωσαν το παρόν τους και τους χορηγούς που χωρίς τη δική τους βοήθεια το έργο μας θα ήταν αρκετά δύσκολο.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ με μπόλικο φωτογραφικό υλικό και λεπτομερείς αναλύσεις αναφορικά με τις επιδόσεις των ομάδων και των αθλητών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Οι 8 ομάδες που έλαβαν μέρος στο 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ

Team Rosters Photo_550

Ν.Σ.

empty black line

Advertisements
This entry was posted in 5ο Τουρνουά Φιλίας, Ανακοινώσεις / Announcements, Δελτίο Τύπου / Press Release, Διοργανώσεις / Events, Ευχαριστίες / Thanking. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s