5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ – Δελτίο Τύπου 21/3/15 – Κλήρωση

Αξίζει να το δεις μα πάνω απ’ όλα αξίζει να το ζεις…

Κλήρωση Ομίλων Προκριματικής Φάσης…

tournoua filias new logo green-blue_2015_130Νωρίτερα στις 16:00 σήμερα Σάββατο 21/3/2015, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του “ROCK N BOWL” Bowling Center, η καθιερωμένη πριν την έναρξη του “ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ” συνάντηση αρχηγών ή εκπροσώπων των ομάδων.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν τους οι Γιόλα Παστού (ΑΠΟΕΛ), Jack Iacovou (THE DREAMERS), Γρηγόρης Γρηγορίου (G.GREGORIOU CARS G-FORCE), Νίκος Μυλόπουλος (KING PIN), Παύλος Πελεκάνος (CROCODILES) και Ντίνος Σοφοκλέους (CARRERA LEONTES B.T.).

Οι εκπροσώποι των ομάδων ενημερώθηκαν από την Οργανωτική Ομάδα αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής του “5ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ” αλλά και κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν κυρίως το Format των αγώνων. Στα πλαίσια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των ομίλων της Προκριματικής Φάσης.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση

Με το τέλος της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε φιλικότατο κλίμα, οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μεσημέρι του επόμενου Σαββάτου 28 Μαρτίου 2015 στις 12:00.

Ντίνος Σοφοκλέους
Tournament Director

empty black line

Advertisements
This entry was posted in 5ο Τουρνουά Φιλίας, Ανακοινώσεις / Announcements, Δελτίο Τύπου / Press Release, Διοργανώσεις / Events. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s