5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ – Δελτίο Τύπου 15/3/15 – Ανακοίνωση

Συνάντηση Αρχηγών & Κλήρωση Ομίλων…
Με 8 ομάδες θα γιορταστούν τα 5χρονα των Τ.Φ. …

tournoua filias new logo green-blue_2015_130Ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες για την επιλογή των 8 (οκτώ) ομάδων που θα συμμετέχουν στο “5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ 2015“. Ένεκα και της επετειακής αυτής διοργάνωσης (το Τ.Φ. διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά), η Οργανωτική Ομάδα προσπάθησε όπως λάβουν μέρος ομάδες από όλα τα ενεργά σωματεία που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Σε  μεγάλο βαθμό (κατά τα 5/6) αυτό επετεύχθηκε μιας και το παρόν τους θα δώσουν οι ομάδες: “CARRERA LEONTES B.T.” (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου), “THE DREAMERS” (ROCK N BOWL Bowlers Club), “CROCODILES” (ROCK N BOWL Bowlers Club), “APOEL” (ROCK N BOWL Bowlers Club), “KING PIN” (COSMIC Bowlers Club), “SHADOWS” (Ε.Σ.ΜΠΟ. Κερύνειας), “G.GREGORIOU CARS G-FORCE” (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου) και “NAVIGATORS” (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού).

Από την ανάγνωση και μόνον των ονομάτων των ομάδων, αντιλαμβάνεται κάποιος το υψηλό επίπεδο της εφετινής διοργάνωσης κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί έτσι θα γιορτάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα 5χρονα των Τουρνουά Φιλίας.

Το Σαββάτο 21  Μαρτίου 2015 στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Rock N Bowl Bowling Center η κλήρωση των ομίλων του 5ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της συνάντησης των αρχηγών ομάδων στην οποία θα γίνει παρουσίαση και των αλλαγών που έγιναν, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, στο Format του τουρνουά.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ – ΟΜΙΛΟΙ

Ενημερώνουμε επίσης ότι μετά και από συνεννόηση με την Οργανωτική Ομάδα του “1st Cyprus Bowling S.O.F.T. 2015” έγιναν κάποιες αλλαγές στο αρχικό πρόγραμμα του “5ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ 2015” τις οποίες μπορείτε να βρείτε στα δεξιά της σελίδας πατώντας το link ‘ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ’.

Αξίζει να το δεις μα πάνω απ’ όλα αξίζει να το ζεις…

Ντίνος Σοφοκλέους
Tournament Director

empty black line

Advertisements
This entry was posted in 5ο Τουρνουά Φιλίας, Δελτίο Τύπου / Press Release, Διοργανώσεις / Events. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s