5ο Τουρνουά Φιλίας – Δελτίο Τύπου 4/2/2015

Νέες ΙΔΕΕΣ – Νέο FORMAT – Απίστευτο SUSPENSE

tournoua filias new logo green-blue_2015_130Πραγματοποιήθηκε, το Σαββάτο 24 Ιανουαρίου 2015, η πρώτη συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής των “ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ”, με θέμα τη διοργάνωση του “5ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ”. Όπως είναι γνωστό, το φετινό Τουρνουά θα φιλοξενηθεί το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαρτίου 2015 στις εγκαταστάσεις του Rock N Bowl Bowling Center στην Λάρνακα.

Αξίζει να το δεις, μα πάνω απ’ όλα αξίζει να το ζεις…

Οι διοργανωτές αφουγκραζόμενοι τις εισηγήσεις που έγιναν από μπόουλερς οι οποίοι συμμετείχαν σε προηγούμενες διοργανώσεις προχώρησαν σε αρκετές καινοτομίες. Οι αλλαγές στο ”format” των αγώνων έγιναν με απώτερο σκοπό τη συντόμευση της χρονικής διάρκειας των αγώνων, τη μείωση κατά πολύ του χρόνου κατά τον οποίο ένας παίκτης παραμένει αδρανής αλλά κυρίως για να δώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και περισσότερη αγωνία και ενδιαφέρον κατά τη διεξαγωγή ενός αγώνα.

Επίσης δόθηκε έμφαση στη αισθητή μείωση της ψαλίδας μεταξύ των θεωρητικά δυνατών με τις θεωρητικά πιο αδύνατες ομάδες. Τέλος με την ενσωμάτωση στο πρόγραμμα του τουρνουά, της Τελικής Φάσης του “1st Cyprus Bowling S.O.F.T.“, δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους μπόουλερς αλλά και οπαδούς του μπόουλινγκ στην Κύπρο να ζήσουν από κοντά τη μαγεία που προσφέρουν τα Τουρνουά Φιλίας.

Η αύξηση των συμμετεχόντων ομάδων σε οκτώ (8) δίνει από μόνη της το μήνυμα ότι η ιδέα του “ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ” αγκαλιάζεται απ’ όλο και περισσότερους μπόουλερς αλλά και ομάδες. Για το “5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ” έχουν μέχρι στιγμής επιλεγεί να συμμετέχουν πέντε (5) ομάδες από τρία εκ των έξι σωματείων μπόουλινγκ της Κύπρου. Οι ομάδες “CARRERA LEONTES B.T.” του Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου, “THE DREAMERS“, “CROCODILES” και “APOEL” του ROCK N BOWL Bowlers Club και “KING PIN” του COSMIC Bowlers Club. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να αξιολογηθούν οι αιτήσεις όλων των ενδιαφερόμενων ομάδων και να επιλεγούν οι εναπομείναντες τρεις (3) ομάδες οι οποίες θα συμπληρώσουν το “puzzle” της φετινής διοργάνωσης.

Ζήστε για λίγο τη μαγεία των “ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ” μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.

PROMOTIONAL VIDEO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Οργανωτική Ομάδα των “ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ”

Ντίνος Σοφοκλέους
Tournament Director

Advertisements
This entry was posted in 5ο Τουρνουά Φιλίας, Ανακοινώσεις / Announcements, Δελτίο Τύπου / Press Release, Διοργανώσεις / Events. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s