4ο Τουρνουά Φιλίας – Ο απόηχος της διοργάνωσης

‘‘ Όλα ήταν τόσο μα τόσο υπέροχα ’’… !!!

tournoua filias logo gold_2014_150Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μεγαλύτερη εορταστική και πιο εντυπωσιακή διοργάνωση μπόουλινγκ στην Κύπρο!!!

Από το πρωί του Σαββάτου 29 Μαρτίου 2014 είχαμε βάλει όλοι τα γιορτινά μας και ξεκινήσαμε. Ήταν αναμφίβολα κάτι το μοναδικό, κάτι το συναρπαστικό, κάτι το ανεπανάληπτο, κάτι που από δω και μπρος ο κάθε μπόουλερ της Κύπρου θα ονειρεύεται να ζήσει. Κάτι που ακόμα και οι θεατές δεν πρέπει να χάνουν κάθε χρόνο.

Οι εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες και ο ενθουσιασμός ζωγραφισμένος στα πρόσωπα όλων των αθλητών αλλά και των θεατών που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο και παρακολουθούσαν με χαρά τους αγώνες.  Ο χώρος ήταν διακοσμημένος από σημαίες, πανό, αφίσες του τουρνουά, λάβαρα και λογότυπα των χορηγών και υποστηρικτών. Και όπως λέει κι η συγγραφέας Αναστασία Καλλιοντζή στο ομότιτλο βιβλίο της… ‘‘Όλα ήταν τόσο μα τόσο υπέροχα’’…!!!

Μεγάλη αναμφισβήτητα είναι η ικανοποίηση των ιδρυτών αυτού του όμορφου θεσμού, Ντίνου Σοφοκλέους και Πάρη Κληρίδη, αλλά και του νέου στενού τους συνεργάτη Jack Ιακώβου, που βλέπουν πλέον τις προσπάθειες, τα οράματα και τους στόχους τους να επιτυγχάνονται κάθε χρόνο και καλύτερα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οργανωτική Επιτροπή Τουρνουά Φιλίας

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής εκφράζουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν για να στεφθεί το 4ο Τουρνουά Φιλίας με επιτυχία. Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του Rock N’ Bowl Bowling Center στη Λάρνακα για όλες τις ανέσεις που μας παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.  Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στη Μαρία Σιημητρά και το Νίκο Ανδρέου που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και τη στήριξαν από την πρώτη στιγμή.

Τέλος, ευχαριστίες απευθύνουμε επίσης στους χορηγούς μας:

??????????????????????

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου…

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,

Πάρης Κληρίδης
Tournament Assistant Manager

empty black line

Advertisements
This entry was posted in 4ο Τουρνουά Φιλίας, Ανακοινώσεις / Announcements, Δελτίο Τύπου / Press Release, Διοργανώσεις / Events, Ευχαριστίες / Thanking. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s