Γκαλερί 4ου Τουρνουά Φιλίας – Μέρος Β’

Φωτογραφίες, αναμνήσεις, συναισθήματα…

tournoua filias logo gold_2014_150Δεν υπάρχει ανάμνηση που να μη σβήνει ο χρόνος (Θερβάντες). Μια ωραία ανάμνηση είναι πιο ωραία από την ευτυχία που την προκάλεσε (Μυσσέ). Πιστοί στην αρχική μας υπόσχεση προχωρούμε σήμερα στην ανάρτηση του δεύτερου μέρους των αναμνηστικών φωτογραφιών του 4ουΤουρνουά Φιλίας.

Αξίζει να το δεις, μα πάνω απ’ όλα αξίζει να το ζεις

Πολλοί άνθρωποι ζουν με το παρελθόν. Το παρελθόν, όμως, πρέπει να είναι η αφετηρία του μέλλοντος (Μακμίλαν). Το μήνυμα που βγαίνει είναι ξεκάθαρο, γι’ αυτό και εμείς ξεκινήσαμε ήδη τις προεργασίες τόσο για το 5ο Τουρνουά Φιλίας το οποίο και θα είναι εορταστικού χαρακτήρα μιας και ο θεσμός κλείνει 5 χρόνια ζωής, αλλά παράλληλα και κάποιων άλλων εκδηλώσεων κάτω από την ομπρέλα του Τουρνουά Φιλίας. Μείνετε συντονισμένοι για τις ανακοινώσεις.

Επιθυμία και στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε τη γκαλερί της Ιστοσελίδας μας με όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορέσουμε γι’ αυτό παρακαλούμε όσους συμμετέχοντες κατέχουν φωτογραφικό υλικό το οποίο και θέλουν να μοιραστούν μαζί μας να το αποστείλουν στο E-mail επικοινωνίας του τουρνουά.

E-mail: friendshiptournament@live.com 

ΓΚΑΛΕΡΙ ΜΕΡΟΣ Β’

Ν.Σ.

empty black line

Advertisements
This entry was posted in 4ο Τουρνουά Φιλίας, Ανακοινώσεις / Announcements, Δελτίο Τύπου / Press Release, Διοργανώσεις / Events. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s