Επιστολή Γιάννη Χ”Χαραλάμπους

Μεγάλη η ηθική ικανοποίηση που νοιώσαμε σαν Οργανωτική Επιτροπή, με την ανάγνωση της ανακοίνωσης του φίλου Γιάννη Χ”Χαραλάμπους. Αναδημοσιεύουμε την ευχαριστήρια επιστολή που ανάρτησε στον τοίχο του Cosmic Bowlers Club ο αρχηγός της ομάδας ”FIREBALLS”.

Yiannis Hadjicharalambous“Εκ μέρους της ομάδας Fireballs θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του Τουρνουά Φιλίας αλλά και τους Νίκο, Μαρία και το προσωπικό του Rock N Bowl για τις ωραίες στιγμές που περάσαμε. Παράλληλα ευχαριστούμε αλλά και συγχαίρουμε όλες τες υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά. Απολαύσαμε κάθε λεπτό πάνω στους διαδρόμους, γνωριστήκαμε με συναθλητές μας άλλων σωματείων, είδαμε παλιούς φίλους, νοιώσαμε ότι είμαστε κομμάτι ενός μεγάλου συνόλου, πέραν του δικού μας σωματείου. Σίγουρα υπήρχε στη μέση και ο ανταγωνισμός που εκ των πραγμάτων μας ώθησε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με αποτέλεσμα να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που στο τέλος καθόρισε και την τελική κατάταξη στις δυο πρώτες θέσεις. Θεωρούμε την παρουσία μας ως επιτυχημένη και ελπίζουμε να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά. Σίγουρα ο θεσμός χρειάζεται κάποιες αλλαγές στην μορφή του, κυρίως λόγω της μακράς διάρκειας κάποιων αγώνων, και επί τούτου θα αποστείλουμε τες εισηγήσεις μας.
Φίλε Ντίνο, συγχαρητήρια για τις προσπάθειες σου, εμείς θα είμαστε δίπλα σου! “

Με τη σειρά μου ευχαριστώ εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής το φίλο Γιάννη για τη στήριξη πάσης φύσεως προς το θεσμό του Τουρνουά Φιλίας, αλλά και για τα πολύ καλά του λόγια.

Ντίνος Σοφοκλέους
TOURNAMENT DIRECTOR

empty black line

Advertisements
This entry was posted in 4ο Τουρνουά Φιλίας, Ανακοινώσεις / Announcements, Δελτίο Τύπου / Press Release, Ευχαριστίες / Thanking. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s