Γκαλερί 4ου Τουρνουά Φιλίας – Μέρος Α’

Μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις…

tournoua filias logo gold_2014_150

Όλοι έχουμε περάσει μια άσχημη ημέρα που έγινε καλύτερη όταν είδαμε τη φωτογραφία ενός ατόμου ή κάποιου μέρους που αγαπάμε. Οι φωτογραφίες μας μάς συνδέουν με ότι είναι σημαντικότερο στη ζωή, τους φίλους, την οικογένεια και τις αναμνήσεις από τις ξέγνοιαστες και ευχάριστες ημέρες της ζωής μας.

Ναι αυτά τα συναισθήματα δεν ξεχνιούνται εύκολα. Οι φωτογραφίες είναι πολύ λίγες, πόσα να συγκρατήσουν; πόσα να σου πουν; Είναι όμως πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και πάνω απ’ όλα μας υπενθυμίζουν ότι το μπόουλινγκ, το άθλημα που αγαπούμε και αφιερώνουμε χρόνο σε αυτό μπορεί, πέρα από το συναγωνισμό, τον ανταγωνισμό, να μας προσφέρει και στιγμές ξεγνοιασιάς, διασκέδασης,  ηρεμίας και χαλάρωσης.

Σήμερα αναρτήθηκε το πρώτο μέρος των αναμνηστικών φωτογραφιών του 4ου Τουρνουά Φιλίας μέσα από τις οποίες μπορεί κάποιος, χρησιμοποιώντας τη φαντασία του, να ζήσει έστω και για λίγο τη μαγεία αυτού του Τουρνουά. Τις προσεχείς ημέρες ακολουθεί το δεύτερο μέρος. Μείνετε συντονισμένοι.

Αξίζει να το δεις, μα πάνω απ’ όλα αξίζει να το ζεις

Επιθυμία και στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε τη γκαλερί της Ιστοσελίδας μας με όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορέσουμε γι’ αυτό παρακαλούμε όσους συμμετέχοντες κατέχουν φωτογραφικό υλικό το οποίο και θέλουν να μοιραστούν μαζί μας να το αποστείλουν στο E-mail επικοινωνίας του τουρνουά.

E-mail: friendshiptournament@live.com 

ΓΚΑΛΕΡΙ ΜΕΡΟΣ Α’

Ν.Σ.

empty black line

Advertisements
This entry was posted in 4ο Τουρνουά Φιλίας, Ανακοινώσεις / Announcements, Δελτίο Τύπου / Press Release. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s