Έπεσε η αυλαία ενός ακόμη Τουρνουά Φιλίας

Νικητές οι ”CARRERA LEONTES B.T.”…

tournoua filias logo gold_2014_150Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, αργά το απόγευμα της Κυριακής 30/3/2014, το 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ 2014.  Μετά από ένα διήμερο γεμάτο από συναρπαστικές αναμετρήσεις τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο οι αθλητές των ομάδων δήλωναν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία που βίωσαν. Παρά την κούραση του διημέρου, στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης έβλεπε κανείς τη χαρά και την ικανοποίηση. Όπως πολύ εύστοχα το επέλεξαν οι διοργανωτές, το σλόγκαν κατατεθέν πλέον του Τουρνουά Φιλίας λέει…

“Αξίζει να το δεις, μα πάνω απ’ όλα αξίζει να το ζεις!!!”

Closing of Tournoua Filias 2014

Όλοι οι συμμετέχοντες στο 4ο Τουρνουά Φιλίας

Μεγάλοι νικητές του 4ου Τουρνουά Φιλίας αναδείχθηκαν στο Ομαδικό η “CARRERA LEONTES B.T.” του Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου, στο ατομικό Masters ο Δημήτρης Αντωνίου των “HOT FOREX CROCODILES” (ROCK N BOWL B.C.) και στην κατηγορία High Game ο έφηβος  Ευριπίδης Χ”Χαραλάμπους των “FIREBALLS” (COSMIC B.C.).

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σαν οργανωτική επιτροπή οφείλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ προς τη διεύθυνση και το προσωπικό του ”Rock N Bowl Bowling Center”, τις ομάδες και τους αθλητές που συμμετείχαν, τους φιλάθλους που έδωσαν το παρόν τους και τους χορηγούς που χωρίς τη δική τους βοήθεια το έργο μας θα ήταν αρκετά δύσκολο.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ με μπόλικο φωτογραφικό υλικό και λεπτομερείς αναλύσεις αναφορικά με τις επιδόσεις των ομάδων και των αθλητών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ν.Σ.

empty black line

Advertisements
This entry was posted in 4ο Τουρνουά Φιλίας, Δελτίο Τύπου / Press Release, Διοργανώσεις / Events. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s