Ανοικτή Πρόσκληση Διοργανωτών

Όλα έτοιμα για ένα ακόμη αξέχαστο Τουρνουά…

Αξίζει να το δεις μα πάνω απ’ όλα αξίζει να το ζεις…

tournoua filias logo gold_2014_150

Κατανοούμε απόλυτα το δράμα που βιώνει ο τόπος μας αυτές τις μέρες.  Είναι κάτι που έχει αγγίξει όλους μας και πλέον ζούμε με την ελπίδα πως με τη συλλογική προσπάθεια θα ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα προέκυψαν.

Πέραν τούτου και παρά την οικονομική κρίση, οι διοργανωτές του ομορφότερου ίσως θεσμού που αφορά το μπόουλινγκ στην Κύπρο, συνεχίζουν την παράδοση διοργανώνοντας και φέτος το 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ που ως γνωστό έχει μοναδικό στόχο την εδραίωση, ανάπτυξη και ενδυνάμωση των φιλικών σχέσεων μεταξύ ομάδων μπόουλινγκ που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο καθώς επίσης και την προώθηση του “Fair Play”.

Σας καλούμε, αυτό το Σαββατοκυρίακο 29-30 Μαρτίου 2014, σε ένα διήμερο γιορτή για το Κυπριακό Μπόουλινγκ όπου θα παρακολουθήσετε αμφίρροπες αναμετρήσεις με ένα εντελώς διαφορετικό αλλά σίγουρα πολύ συναρπαστικό τρόπο διεξαγωγής. Η διεύθυνση και το προσωπικό του “Rock N Bowl Bowling Center” θα φροντίσουν με τη ζεστή φιλοξενία και τα υπέροχα φαγητά τους να συμπληρώσουν ιδανικά το δικό τους κομμάτι στο puzzle του διημέρου.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αφήσουμε για λίγο τις σκοτούρες και το άγχος της καθημερινότητας και να απολαύσουμε τις μαγικές στιγμές που μόνο το Τουρνουά Φιλίας μπορεί να προσφέρει.

Οργανωτική Επιτροπή

Tournament BULLETIN

empty black line

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s