Αλλαγή στο Format του 4ου Τουρνουά Φιλίας

Με 6 Ομάδες τελικά και το φετινό Τουρνουά…

tournoua filias logo gold_2014_150Μετά και από πρόσφατη συνεδρίαση, των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής του “4ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ“, αποφασίστηκε όπως το φετινό τουρνουά διεξαχθεί τελικά με τη συμμετοχή 6 ομάδων και όχι 8 όπως ήταν το αρχικό πλάνο.

Κατανοούμε απόλυτα το δράμα που βιώνει ο τόπος μας αυτή την εποχή και αντιλαμβανόμαστε ότι η κατάσταση της οικονομίας είναι και ο κυριότερος λόγος για την απόσυρση ενδιαφέροντος από ομάδες που αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή .  Είναι κάτι που έχει αγγίξει όλους μας και πλέον ζούμε με την ελπίδα πως με τη συλλογική προσπάθεια θα ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα προέκυψαν.

Εντός της εβδομάδας θα δημοσιευτεί και το Bulletin του τουρνουά, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται όλες οι πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής, τα ρόστερ των ομάδων που συμμετέχουν, το αγωνιστικό πρόγραμμα αλλά και άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Σας καλούμε παράλληλα σε αυτή τη γιορτή του Κυπριακού Μπόουλινγκ όπου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αμφίρροπες αναμετρήσεις με ένα εντελώς διαφορετικό αλλά σίγουρα πιο συναρπαστικό τρόπο διεξαγωγής των αγώνων.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,

Ντίνος Σοφοκλέους
Tournament Director

empty black line

Advertisements
This entry was posted in 4ο Τουρνουά Φιλίας, Ανακοινώσεις / Announcements, Δελτίο Τύπου / Press Release, Διοργανώσεις / Events. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s